Tordai Bence

Tordai Bence egyetért Gyurcsány Ferenccel miszerint törvénytelen a kormány. A jordániai hatóságok közölték hogy klórgázrobbanás végzett 12 emberrel és több mint 250-en megsérültek amikor egy daruról lezuhant egy tartály Akaba kikötőjében írja a South China Morning Post.


Ket Korszak A Fidesz Torteneteben Fuggetlen Hirugynokseg Belgrad Szentpetervar Moszkva

A javaslat 5 milliárd forint spórolást jelentene a költségvetésnek.

. A Megafon véleményvezérének posztjából az is kiderült hogy eddig 45 millió forint támogatás jutott egy baloldali politikusra miközben egy kormánypártira 26 millió. Tordai erre csak annyit felelt. Utóbbi azt hangsúlyozta hogy az ellenzéken belül is nagyobb teret kell nyernie a zöld gondolatnak a pártot pedig meg kell erősítenie az új vezetésnek amelyet támogat.

2 days agoA Párbeszéd tisztújító kongresszusa vasárnap Szabó Rebeka országgyűlési képviselőt és Tordai Bence frakcióvezetőt választotta meg a párt társelnökeivé. Tordai Bence azt mondta zöld Európát és benne olyan zöld Magyarországot akarnak ahol egyre többen tudják hogy az élelmiszerválság hogyan függ össze a klíma- és ökológiai válsággal a vidéki Magyarország nyomora a földrablással a népbetegségek a környezetszennyezéssel az energiaválság pedig az elhibázott. Az ellenzéki párt online sajtótájékoztatóján Szabó Rebeka közölte.

2 days agoTisztújító kongresszust tartott vasárnap a Párbeszéd az eseményen Karácsony Gergely és Szabó Tímea helyére új társelnököket valamint elnökségi tagokat is választottak. A válasz pedig adja magát. Nem rólam van szó majd belépett az irodaház ajtaján.

Az állami tulajdonú Al-Mamlaka televízió felvételei azt mutatták hogy a nagy palack amely állítólag mintegy 30 tonna gázt tartalmazott lezuhant egy kikötött. A kánikula áldásait élvezhettük az elmúlt években is de az hosszú ideje nem volt jellemző hogy lajtoskocsikkal kell kisegíteni a vízhiányt főként egy városméretű településen. A két korábbi társelnök Karácsony Gergely főpolgármester és Szabó Tímea országgyűlési képviselő nem.

Mint emlékezetes Gyurcsány Ferenc hétfői parlamenti felszólalásában törvénytelennek nevezte a kormányt Kövér László házelnök pedig erre reagálva azt mondta a DK elnökének hogy ez volt az első és utolsó felszólalása amikor Magyarország törvényesen megválasztott kormányát. A társelnöki tisztségeket mostantól Szabó Rebeka és Tordai Bence országgyűlési képviselők töltik be a pártban. Lózungok helyett most lenne itt az idő meghatározni hogy mitől zöld a narancssárga kormány.

Íme a cikkek Tordai Bence szíves figyelmébe. Ő Szabó Tímeát váltja míg Karácsony Gergelyt Tordai Bence követi a poszton. 2 days agoAz országgyűlési képviselő a párt egyik új társelnökeként nyilatkozott.

Ezek után joggal merül fel a kérdés hogy mennyire lehet komolyan venni Tordai Bencét. Mindezt egy államtitkár hősies koordinálásával az önkormányzati elvonások árnyékában.


Pin On Szemelyes


Pin By Alfred Szalczer On Sajat Steering Wheel Wheel Vehicles


Szukszavuan Valaszolt A Miniszterelnok In 2022 Orban Viktor Viktor Fictional Characters


Multiple Myeloma Radiology Case Radiopaedia Org Radiology Radiologic Technology Radiology Imaging


Sajtoklub 2021 04 12 Hir Tv Tv Development Basketball Court


Az 1848 49 Es Magyar Forradalom Es Szabadsagharc Mozgo Terkep Es Informacio Youtube Map History Map Screenshot


Kormos Bauer Fia Szerint Avh S Papaja Jogilag Teljesen Artatlan Volt Egy Ujjal Sem Ert Soha Senkihez Pestisracok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel